کباب بختیاری

کباب بختیاری یکی از کبابهای سنتی و مشهور ایرانی است، که برای تهیه آن از راسته گوسفندی یا فیله گوساله، و سینه مرغ استفاده می‌شود. برحسب سلیقه می‌توان بجای سینه مرغ از فیله ماهی استفاده کرد.

مواد لازم :

* راسته گوسفندی یا فیله گوساله 
* سینه مرغ 
* کره 
* پیاز 
* زعفران 
* آبلیمو 
* نمک و فلفل 
* ماست

طرز تهیه:

گوشت راسته را به اندازه یک انگشت خرد کنید و در مخلوط پیاز خرد کرده – نمک – زعفران – فلفل به مدت 2 الی 3 ساعت خوابانده و در یخچال نگه بدارید . 
سینه مرغ را به اندازه یک انگشت خرد و سپس در مخلوط پیاز خرد شده – زعفران – نمک – آبلیمو – ماست به مدت 2 الی 3 ساعت بخوابانید و در یخچال قرار دهید . 
گوشت ها را از یخچال بیرون آورده و به سیخ بکشید . 
برای به سیخ کشیدن دو تکه گوشت و دو تکه از جوجه تا این که سیخ پر شود بهتر است که اولین و آخرین گوشت باشد . 
کباب را روی حرارت ملایم پخته و سپس به آن کره بمالید .

                نوش جان

/ 0 نظر / 9 بازدید